Vandringspaket

Från 775 SEK

Per person
Boka nu

 

Läckö-Kinnekullebygden är som gjord för vandring med sin unika natur. Välj själv om du vill ha utmaningar eller bara vill njuta av att vandra.

 

Destination Läckö-Kinnekulle har många vandringsleder att välja bland. De löper genom ett storslaget och omväxlande landskap, där en unik fauna blandas med historiska minnesmärken och andra sevärdheter. Den längsta leden är Kinnekulle vandringsled - en 45 km lång men lättvandrad led runt hela det magiska berget. För den som inte vill vandra så långt finns kortare promenadalternativ på mellan 2 och 7,5 km att välja bland.


På Kållandsö finns flera fina vandringsleder mellan 3-7 km i omväxlande terräng. Ett förslag är Kinneviken där du startar vid Läckö Strand och går längs en bred stig genom tät granskog för att sedan mynna ut på bergskanten där utsikten är sagolikt vacker i alla väder. Vid slutet av leden passerar man lagunen - en restaurering av en gammal damm där man förr tog upp is men som nu blivit en fin badplats.

Vid Källstorp finns tre fina vandringsleder som löper genom ett lätt kuperat landskap mellan 1,6 km till 5 km. Övärlden vid Källstorp är en unik led som tar dig ut till öarna via en hel del spångar.

Från 775 SEK

Per person
  • En övernattning på hotell
  • 2-rätters middag på restaurang
  • Vandringskartor och information om vandringsleder i Läckö-Kinnekulleområdet


Sök & boka

Välj antal resenärer
Gäster:
Gäster:
Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-5893.cbischannel-362.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index