K

Paketupplevelser i Destination Läckö-Kinnekulle - Outdoorpaket


Giltig från mån 02 jul 2018 - lör 04 aug 2018
Ta chansen och paddla kajak i den underbara skärgården i Vänern tillsammans med en erfaren guide under en dag. Under dagen stannar ni till för en god lunch i Spikens fiskehamn eller på en ö i skärgården. När kajakturen är över väntar en två-rätters middag innan det är dags för en god natts sömn.

Giltig från lör 16 jun 2018
Upptäck den underbara skärgården runt Kållandsö i Vänern på egen hand i en kajak. Du kommer att få uppleva en mångskiftande natur och ett rikt kulturlandskap. Vid Spikens fiskehamn stannar du till för en paus och en god lunch hos Spikudden innan det är dags att fortsätta kajakäventyret.

Giltig från mån 02 jul 2018 - lör 04 aug 2018
Följ med på en härlig dag i kajak tillsammans med en erfaren guide och utforska den underbara skärgården i Vänern. Ni paddlar under lugna förhållanden och under dagen stannar ni till för en smakfull lunch i Spikens fiskehamn eller på en ö i skärgården.

Upptäck det unika landskapet! Ett av de bästa sätten att uppleva Läckö-Kinnekullebygden är att vandra på någon av de vackra vandringslederna i området. Flera leder är nya, så även om du varit här tidigare så finns det mer att upptäcka. Välj att vandra några timmar – eller i flera dagar.

Giltig från tis 01 maj 2018 - ons 31 okt 2018
Upplev Destination Läckö-Kinnekulle på cykel! Ett av de absolut trivsammaste sätten att ta sig runt på i vårt område är att göra det på cykel. Här finns vägar, leder och upplevelser för alla sorters cyklister. Upptäck dina egna smultronställen, caféer och gårdsbutiker längs med vägen.

Vill du utmana dig själv på mountainbike i tuff terräng eller träna landsvägscykling på omväxlande och vackra vägar så finns här paketet för dig. På det blommande berget Kinnekulle finns det markerade mountainbikeleder och gott om mindre trafikerade vägar där du kan cykla i en omgivning och i ett tempo som passar dig.

Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

Integritetspolicy

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online