K

Porslinsfestivalpaket i Lidköping 11-12 augusti

Pris från 600 SEK

per person i dubbelrum
Giltig från tor 10 aug 2017 - sön 13 aug 2017

Välkommen till Porslinsfestivalen i Lidköping 11-12 augusti och upplev två dagar i keramikens och porslinets tecken.<br/>Här får du uppleva allt från keramisk kvalitetsmarknad till Nordiskt drejarmästerskap och utställningar. För barnen finns det skaparverkstad och lek med lera. Med andra ord finns det något för hela familjen så passa på och besök Lidköping under porslinsfestivalen augusti.

När du besöker Porslinsfestivalen i Lidköping har du mycket aktiviteter att välja på, för ett komplett program se www.porslinsfestivalen.se.
I porslinsfestivalpaketet så ingår boende på hotell eller vandrarhem, lunch på Pinchos Lidköping där du får välja mellan 4-6 rätter inkl dryck alternativt en räksmörgås på drömstadslimpa på Rörstrands Museum café inkl dryck. Du får också shoppingerbjudanden från unika butiker i destination Läckö-Kinnekulle.

När dagen på Rörstrandsområdet börjar närma sig sitt slut kan du om du vill ta dig till Läckö Slotts borggård och Visfestivalen som i år sätts upp för tredje året i rad. Föreställningarna börjar kl. 18.30 både den 11 och 12 augusti. För mer information se www.lackokinnekulle.se


I paketet ingår:
- Boende i dubbelrum
- Porslinsfestivallunch i Rörstrands området
- Unika shoppingerbjudanden i Destination Läckö-Kinnekulle


Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online