K

Yoga- och träningsweekend vid Läckö Slott 7-8 oktober

Pris från 2670 SEK

per person i dubbelrum
Giltig från fre 06 okt 2017

Välkommen på en unik yoga- och träningsweekend vid Läckö Slott 7-8 oktober. Det blir varierad träning med både yogapass och uteträning som passar för alla oavsett träningsvana, i kombination med god närproducerad mat och ett besök på Läckö Slott i mörker.

Fyll dig själv med energi med meditativ yoga och uteträning i den natursköna omgivningen kring Läckö Slott under några höstdagar i oktober. Slottet och Naturum Vänerskärgården-Viktoriahuset där du kommer att bo ligger bara ett stenkast från Vänern. Det är en perfekt miljö för att kombinera både träning och avslappning. Både yogan och uteträningen passar för alla oavsett tidigare träningsvana.
Du kommer att bli coachad och inspirerad av Ulrika Woxlin från Hälsa & Form som brinner för möten med människor och att lära ut och ge verktyg för att skapa välbefinnande för kropp, själ och sinne.

Dina måltider kommer att serveras på restaurang Hvita Hjorten som serverar god, vällagad och närproducerad mat från lokala odlare, Vänerfiskare, bönder och jägare. Många av grönsakerna och kryddorna kommer dessutom direkt från slottsträdgården.

Som en extra liten upplevelse så ingår det en mörkervandring genom Läckö Slott tillsammans med en guide. Du vandrar genom paradvåningen i mörker, hör guiden berätta om målningar, festmåltider och svensk stormaktstid samtidigt som du själv belyser det du ser med en ficklampa.

Preliminärt program för helgen 7-8 oktober:

Lördag
9.00 Information om helgens upplägg samt kaffe & smörgås
10.00 Yoga
11.30 Egen tid
12.00 Lunch
13.30 Uteträning
15.00 Incheckning, egen tid samt mellanmål
16.30 Mörkervandring i slottet
19.00 2-rätters middag


Söndag
7.00 Yoga eller egen promenad
8.00 Frukost
9.30 Uteträning samt avslappningsyoga
11.00 Utcheckning samt egen tid
12.00 Lunch och avslutning


Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online