K

Cykelupplevelse i Destination Läckö-Kinnekulle

Pris från 915 SEK

per person i dubbelrum
Giltig från tis 01 maj 2018 - ons 31 okt 2018

Upplev Destination Läckö-Kinnekulle på cykel!
Ett av de absolut trivsammaste sätten att ta sig runt på i vårt område är att göra det på cykel. Här finns vägar, leder och upplevelser för alla sorters cyklister. Upptäck dina egna smultronställen, caféer och gårdsbutiker längs med vägen.

Cykla längs slingriga småvägar, smaka på det lokala köket och leta unika minnen i personliga butiker. Här kan du uppleva natur, kultur och historia i sköna omgivningar.

Läckö Slott
Magnus De la Gardies Läckö Slott ligger på en udde i Ekens skärgård i Vänern strax utanför Lidköping. Här kan du besöka slottsträdgården, gå på konserter och äta på restaurang Hvita Hjorten. På naturum – Vänerskärgården kan du lära mer om Kållandsös och Vänerns unika natur- och kulturmiljö.

Kinnekulle - det blommande berget
Kinnekulle är ett av få ställen i Sverige där man hittar ovanligt många naturtyper samlade. Frodig lövskog, susande granskog, lundar, lövängar, hagar och alvar. Körsbär, hägg och vildapel är samtida med den ovanliga ramslöken, som på flera ställen bildar stora och starkt doftande mattor. Ängar lyser av gullvivor och den sällsynta orkidén guckusko har sina egna favoritställen.

Lidköping
Här välkomnar dig en charmig stad med folkliv, mängder av caféer, trevliga restauranger och inbjudande butiker. Till detta kommer det vackra läget vid Vänern och en levande landsbygd med allt från kulturhistoria till gårdsbutiker. När du besöker Lidköping behöver du inte välja - allt ligger nära och lättillgängligt.

I PAKETET INGÅR:
- En övernattning på hotell inkl frukost
- Cykelhyra 1 dag
- Cykelkartor
- Två-rätters middag på restaurang
- Shoppingerbjudanden i Destination Läckö-Kinnekulle


Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

Integritetspolicy

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online