K

Vandringspaket i Destination Läckö-Kinnekulle

Pris från 710 SEK

per person i dubbelrum

Upptäck det unika landskapet!<br/>Ett av de bästa sätten att uppleva Läckö-Kinnekullebygden är att vandra på någon av de vackra vandringslederna i området. Flera leder är nya, så även om du varit här tidigare så finns det mer att upptäcka.<br/>Välj att vandra några timmar – eller i flera dagar.

Ett av de bästasätten att uppleva Läckö-Kinnekullebygden är att vandra på någon av de vackra vandringslederna. Flera leder är nya, så även om du varit här tidigare så finns det mer att upptäcka.

Skaraborg kallas ibland Svearikes vagga och de historiska spåren märks bland annat i alla de medeltida kyrkor och kloster som finns här. Ett sätt att kombinera natur och kultur är att vandra på områdets pilgrimsleder. Du kan ta dig ändå från Läckö Slott till Forshem om du vill.
En bra start är att utgå från Kinnekulle utsiktstorn, där du kan ansluta till flera vandringsleder. Tornet är byggt på toppen av berget och vid klart väder kan du se upp till 50 km härifrån. På det sättet får du både en magnifik utsikt och en intressant överblick över området.
En vandring i området är också en vandring i det förflutna, eftersom flera av lederna går förbi intressanta historiska minnesmärken, inte minst från medeltiden och perioden då Sverige kristnades. Det blir förstås allra tydligast på pilgrimslederna som ger både kroppen och själen ny näring. Välj att vandra några timmar – eller i flera dagar.

I PAKETET INGÅR:
- En övernattning
- 2-rätters middag på restaurang alt. självhushåll
- Vandringskartor för Läckö-Kinnekulleområdet
- Shoppingerbjudanden i Destination Läckö-Kinnekulle


Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online