K

Vandringspaket i Destination Läckö-Kinnekulle

Pris från 775 SEK

per person i dubbelrum

Upptäck det unika landskapet!
Ett av de bästa sätten att uppleva Läckö-Kinnekullebygden är att vandra på någon av de vackra vandringslederna i området. Flera leder är nya, så även om du varit här tidigare så finns det mer att upptäcka.
Välj att vandra några timmar – eller i flera dagar.

Destination Läckö-Kinnekulle har många vandringsleder att välja bland. De löper genom ett storslaget och omväxlande landskap, där en unik fauna blandas med historiska minnesmärken och andra sevärdheter.

Den längsta leden är Kinnekulle vandringsled - en 45 km lång men lättvandrad led runt hela det magiska berget. För den som inte vill vandra så långt finns kortare promenadalternativ på mellan 2 och 7,5 km att välja bland.
På Kållandsö finns flera fina vandringsleder mellan 3-7 km i omväxlande terräng. Ett förslag är Kinneviken där du startar vid Läckö Strand och går längs en bred stig genom tät granskog för att sedan mynna ut på bergskanten där utsikten är sagolikt vacker i alla väder. Vid slutet av leden passerar man lagunen - en restaurering av en gammal damm där man förr tog upp is men som nu blivit en fin badplats.
Vid Källstorp finns tre fina vandringsleder som löper genom ett lätt kuperat landskap mellan 1,6 km till 5 km. Övärlden vid Källstorp är en unik led som tar dig ut till öarna via en hel del spångar.

När du bokar detta paket så ingår vandringskartor med förslag på olika vandringsleder där du får mer information om de olika lederna.

Vill du ta med dig en matsäck till din vandring så finns det många caféer där du hittar allt från matiga smörgåsar till något sött. Glöm inte att ta med dig en termos till kaffet!


I PAKETET INGÅR:
- En övernattning på hotell
- 2-rätters middag på restaurang
- Vandringskartor och information om olika leder i Läckö-Kinnekulleområdet

Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

Integritetspolicy

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online
  • Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7417.cbischannel-20341.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index