K

Natur och Kulturupplevelser i Läckö-Kinnekulleområdet

Pris från 1575 SEK

per person i dubbelrum
Giltig från mån 01 maj 2017 - sön 01 okt 2017

Välkommen att upptäcka Läckö-Kinnekulleområdet. Cykla, vandra eller ta dig runt med bil längs slingriga småvägar, smaka på det lokala köket och leta unika minnen i personliga butiker. Här kan du uppleva natur, kultur och historia i sköna omgivningar.

Ett av de bästa sätten att uppleva Läckö-Kinnekulleområdet är att ta sig runt med cykel eller bil eller varför inte vandra längs de mysiga vägar som finns i området. Med vårt paket har du chansen att uppleva det bästa av natur, konst, hantverk, historia och mattradition i Destination Läckö-Kinnekulle. I paketet ingår bland annat övernattning, middag, och entré till flera av våra besöksmål, om du vill så kan du även hyra cykel under en dag.

Läckö Slott
Magnus De la Gardies Läckö Slott ligger på en udde i Ekens skärgård i Vänern strax utanför Lidköping. Här kan du besöka slottsträdgården, gå på konserter och äta på restaurang Hvita Hjorten. På naturum – Vänerskärgården kan du lära mer om Kållandsös och Vänerns unika natur- och kulturmiljö.

Kinnekulle utsiktstorn
För dig som gillar vida vyer så är ett besök i Kinnekulles utsiktstorn ett måste. Tornet är byggt på Kinnekulles topp och utsikten är magnifik. Utsiktstornet är även en perfekt plats att starta från om du vill gå på några av de underbara vandringslederna på Kinnekulles topp

Hellekis Säteris trädgård
Trädgården har anor sedan långt tillbaka i tiden och redan 1746 omtalades den av Carl von Linné under hans Wästgötaresa. Exotiska träd, perenna rabatter med 300 olika sorters växter och en magnifik rosengård med gammaldags rosor hör till det som inte bör missas.

Vänermuseet
På Vänermuseet sker spännande möten mellan konst och vetenskap och mellan människans och naturens nutid och historia. Utställningar, föredrag och aktiviteter för barn och vuxna.

I paketet ingår:
• Två övernattningar i dubbelrum inkl frukost
• Två stycken, två-rätters middagar
• Entré till Läckö Slott, Kinnekulle utsiktstorn, Hellekis Säteris trädgård och Vänermuseet
• Vandringskartor i området
• Shoppingerbjudanden i Destination Läckö-Kinnekulle
• Valfritt, hyra av cykel


Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online