K

Expedition Djurö, Vänern

Pris från 1815 SEK

per person i dubbelrum
Giltig från lör 20 maj 2017

Följ med på båttur till Djurö Nationalpark tillsammans med en guide som tar dig runt den säregna och vackra naturen på en av Sveriges mest svåråtkomliga nationalparker. På kvällen njuter du av god mat på någon av våra utvalda restauranger.

Dagen startar vid naturum Vänerskärgården – Victoriahuset på morgonen kl 9.00. Efter en kort genomgång går vi på båten och startar resan som tar cirka två timmar. Vi startar dagen på Djurö med en stärkande fika där vi går igenom vart vi hamnat och planen för vandringen. Efter fikat vandrar vi i lagom takt i ca 2-3 timmar och stannar till där det finns intressanta fakta och historier att berätta samt äter en gemensam lunch i det gröna. ta på er stövlar eller bra vandringsskor. Glöm inte en egen ryggsäck så var och en bär sin matsäck och vad annat man behöver under dagen.

Ca 17.00-18.00 är vi tillbaka på fastlandet igen, tiden beror på hur snabbt vi vandrar men även av väder och vind under båtturen. Vid några ställen på ön finns torrdass, så ta med eget papper.

Kvällen avslutas med en 2-rätters middag på restaurang ute på Kållandsö alternativt i Lidköping, förslagsvis väljer du en restaurang i närheten av ditt hotell.
Efter en härlig frukostbuffé är det dags att besöka det sagolika Läckö Slott och årets sommarutställning "Tre kronor - made in Finland” en utställning med över 180 finska silverskatter. Du går i egen takt i slottet och kan om du vill följa med på den guidade turen, allt ingår i paketet.

I paketet ingår:
• En övernattning i dubbelrum inkl frukost
• Två-rätters middagsmeny
• Båttur till Djurö inkl guidad tur i nationalparken
• En utelunch samt fika på Djurö
• Entré till Läckö Slott

Datum för Djuröturen: 21 maj, 18 junu, 3 juli, 10 juli och 20 augusti

Dagen startar vid naturum Vänerskärgården-Victoriahuset kl 9.00. Tänk på att ta med ryggsäck till lunchen du får med dig från restaurangen och gärna en vattenflaska.

OM det blåser för mycket kommer turen att ställas in. För mycket vind betyder ungefär 10 sekundmeter och skepparen, dvs Anders Ydergren, har alltid sista ordet.


Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online