K

Det stora löjromsäventyret på Vänern, november 2021

Pris från 2565 SEK

per person i dubbelrum
Giltig från tor 04 nov 2021 - sön 21 nov 2021

Följ med på ett matäventyr för alla sinnen! I november är det löjromsfiske i Vänern och nu har du möjlighet att få uppleva det unika fisket på nära håll och både känna, klämma och smaka på Vänerns röda guld.

I Spikens fiskehamn som är en av Europas största insjöhamnar har siklöjan fiskats i flera hundra år. Härifrån fiskas, förädlas och levereras det tiotals ton med löjrom per år. Nu har du chansen att följa med i en fiskares vardag och både känna, klämma och smaka på Vänerns röda guld.

Löjromsupplevelsen börjar med löjromsinspirerad lunch på restaurang Sjöboden i Spikens fiskehamn och fortsätter med en upplevelsetur i fiskebåt på Vänern. När ni sedan glidit in i hamnen går ni vidare till en av fiskebodarna hos Spikudden Rökeri där du får vara med och klämma löjrom och följa det fantastiska hantverket kring löjromsberedningen.
Efter en dag med naturnära och unika upplevelser följer en löjromssupé på FeelingLkp alt. Restaurang Hvita Hjorten. Efter en god frukostbuffé på ditt hotell väntar en guidad visning av barockpärlan Läckö Slott.

Välkommen på löjromsveckor i Spikens fiskehamn!
Under 2021 kan du boka din upplevelse 5, 6, 12, 13, 19 och 20 november.

I LÖJROMSPAKETET INGÅR:
- En övernattning i dubbelrum inklusive frukost på naturum Vänerskärgården -Victoriahuset , Best Western Edward Hotel eller Stadshotellet Lidköping
- Löjromsinspirerad lunch på Restaurang Sjöboden Spiken
- Följ med en fiskare på en upplevelsetur på Vänern
- Var med och bered löjrommen hos Spikudden
- Löjromssupé på Restaurang Hvita Hjorten eller FeelingLkp
- Guidad visning av Läckö Slott

Kundservice

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online
  • Build: 2021-07-22 10:48:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7417.cbischannel-20341.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index