K

Weekendpaket i Lidköping

Pris från 820 SEK

per person i dubbelrum

Välkommen till en avkopplade weekend i mysiga Lidköping! Njut av vårsolen i Lidköpings gamla stadskärna, promenera längs Vänerns strand och botanisera i de unika butikerna med handplockat sortiment. Våra hotell- och restaurangägare har anpassat sin verksamhet till nuläget genom flera olika åtgärder så att du som besökare ska kunna känna dig trygg.

Vårt populära weekendpaket passar alla som vill komma bort från vardagen och i lugn och ro upptäcka småstaden Lidköping och den vackra naturen runtomkring.

I Lidköping möts du av personlig service i unika butiker med handplockat sortiment kombinerat med kedjebutikernas välkända utbud. Dessutom är det stor torghandel varje lördag på Nya stadens torg. Lidköpings arv som porslinsstad syns i de keramiska utsmyckningarna i stadsmiljön.

På Kållandsö och på Kinnekulle strax utanför Lidköping finns ett flertal vandringsleder i kustnära natur i olika terräng och distanser. Kombinera din vistelse i Lidköping med en härlig vårvandring på Kållandsö och på Kinnekulle. Inspireras av de olika lederna här! (länk till vandringsleder)

För att undvika folksamlingar erbjuder våra hotell både frukostpaket och servering av middag på rummet. Du som vill äta i hotellets restaurang kan i lugn och ro göra det eftersom antalet gäster anpassas efter det rådande läget så att det inte blir trångt i matsalarna. Hotellen har förstärkt sina städ- och hygienrutiner för att undvika onödig smittspridning.

För att underlätta för våra besökare bjuder vi på avbokningsavgifterna så att du kan avboka din resa om förhållandena och riktlinjerna kring corona förändras, eller om du av personliga skäl inte vill fullborda din resa.

Välkommen till en skön helg i Lidköping!

I PAKETET INGÅR:
• En övernattning i dubbelrum inkl. frukost alternativt frukostpaket på hotell i Lidköping.
• Två-rätters middag kl 19 på någon av våra utvalda restauranger, alternativt äter ni middagen på ert rum.
• Fika på anrika Garströms konditori i Lidköping, alternativt att du får med dig en smakfull fikapåse och sedan väljer den skönaste parkbänken eller en härlig viloplats på en av våra vandringsleder och har en unik fikastund där!

Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

Integritetspolicy

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online
  • Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7417.cbischannel-20341.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index