K

Weekendpaket i Lidköping

Pris från 820 SEK

per person i dubbelrum

Välkommen till en avkopplade weekend i mysiga Lidköping! Upplev Lidköpings gamla stadskärna, promenera längs Vänerns strand och botanisera i de unika butikerna med handplockat sortiment. Våra hotell- och restaurangägare har anpassat sin verksamhet till nuläget genom flera olika åtgärder och erbjuder service utöver det vanliga så att du som besökare ska kunna känna dig trygg.

Vårt populära weekendpaket passar alla som vill komma bort från vardagen och i lugn och ro upptäcka småstaden Lidköping och den vackra naturen runtomkring. I Lidköping möts du av personlig service i unika butiker med handplockat sortiment kombinerat med kedjebutikernas välkända utbud. Många butiker och serveringar tar nu emot gäster utomhus och erbjuder service utöver det vanliga för att underlätta för dig som besökare. Dessutom är det stor torghandel varje lördag på Nya stadens torg. Lidköpings arv som porslinsstad syns i de keramiska utsmyckningarna i stadsmiljön.

På Kållandsö och på Kinnekulle strax utanför Lidköping finns ett flertal vandringsleder i kustnära natur i olika terräng och distanser. Kombinera din vistelse i Lidköping med en strandnära promenadutflykt längs Vänern.

Välkommen till en skön helg i Lidköping!

I PAKETET INGÅR:

• En övernattning i dubbelrum inkl. frukost alternativt frukostpaket på hotell i Lidköping.
• Två-rätters middag kl 19 på någon av våra utvalda restauranger, alternativt äter ni middagen på ert rum.
• Fika på anrika Garströms konditori i Lidköping, alternativt att du får med dig en smakfull fikapåse och sedan väljer den skönaste parkbänken eller en härlig viloplats på en av våra vandringsleder och har en unik fikastund där!

Kundservice

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online
  • Build: 2021-07-22 10:48:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7417.cbischannel-20341.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index