K

Läcköpaket, upptäck Läckö Slott

Pris från 905 SEK

per person i dubbelrum
Giltig från tor 01 apr 2021 - fre 01 okt 2021

Upptäck det sagolika Läckö Slott! Njut av slottsträdgården, följ med på en guidad tur i slottet och ta del av sommarutställningen.

Besök Läckö Slott och upptäck allt vad slottet har att erbjuda. I Läcköpaketet ingår boende inkl. frukost, god mat på restaurang och inträde till Läckö Slott och Vänermuseet. Här finns något för alla åldrar att uppleva!

Läckö Slott är ett levande sagoslott med historiska praktsalar, sinnlig trädgård och naturskön omgivning. Slottet är öppet dagligen maj-september.
När sommarutställningen pågår kan man vandra fritt inne i slottet, eller följa med en guidad visning (ingår i entrén).

Barnens slott
Ett slott kan vara otroligt spännande. Vi tar hand om de unga på Läckö Slott i olika äventyr, alla direkt anpassade efter barnens behov. De minsta når ner med fötterna till golvet i Lilla Slottsteatern, pigga ben kan ge sig av på skattjakt och de äldsta får gå i hemliga gångar som de vuxna inte känner till.

Naturum Vänerskärgården – Victoriahuset
Naturum Vänerskärgården - Victoriahuset ligger vid Läckö slott, längst ut på Kållandsö, precis invid Vänerns strand. I och utanför huset möter du Vänerskärgården. Gå på upptäcktsfärd i utställningen. Lyssna till de djur och växter som bor i skärgården eller slå dig ned på bryggdäcket med en kikare.
På naturum Vänerskärgården – Victoriahuset finns massor av familjeaktiviteter. Studera småkryp under lupp (eller varför inte din egen tumme?), möt en trollsländelarv öga mot öga eller rita av en nyckelpiga. Du kan gå tipspromenad, eller varför inte spela superkraftsspelet längs med naturstigen. Tillsammans med en naturumguide kan familjen följa med på småkrypssafari varje dag under sommaren.

Vänermuseet
På Vänermuseet i Lidköping finns akvarier och basutställningar. Här samsas forskning, sjöhistoria, spännande utställningar och barnsligt roliga äventyr. Människors liv skildras genom århundraden, vid Vänern och i staden. Människan i symbios med naturen, från berättelser om sjömännens hårda villkor, till den fiskande bondefamiljens vardagsliv.
Barnen kan krypa genom gångarna till sjöfruns håla, styra segelskutan eller ta steget ut på djupt vatten i museets skräckkabinett. I akvarieavdelningen möter du flera av Vänerns fiskarter och museibutiken har ett stort utbud av souvenirer, ekologiska och rättvisemärkta varor.

I PAKETET INGÅR:
• En övernattning i dubbelrum inkl. frukost
• 2-rätters middag på restaurang
• Inträde till Läckö slott inkl. guidad tur
• Inträde till Vänermuseet

Kundservice

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online
  • Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7417.cbischannel-20341.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index