K

Läcköpaket

Pris från 895 SEK

per person i dubbelrum
Giltig från fre 30 mar 2018 - mån 15 okt 2018

Upptäck det sagolika Läckö Slott! Njut av slottsträdgården, följ med på en guidad tur i slottet och ta del av sommarutställningen.

Besök Läckö Slott och upptäck allt vad slottet har att erbjuda. I Läcköpaketet ingår boende inkl. frukost, god mat på restaurang och inträde till Läckö Slott och Vänermuseet. Här finns något för alla åldrar att uppleva!

Läckö Slott är ett levande sagoslott med historiska praktsalar, sinnlig trädgård och naturskön omgivning. Slottet är öppet dagligen maj-september. Årets sommarutställning pågår mellan 9/6 - 26/8 dagligen 10-18.
När sommarutställningen pågår kan man vandra fritt inne i slottet, eller följa med en guidad visning (ingår i entrén).

Barnens slott
Ett slott kan vara otroligt spännande. Vi tar hand om de unga som besöker Läckö i fyra olika äventyr, alla direkt anpassade efter barnens behov. De minsta når ner med fötterna till golvet i Lilla Slottsteatern, de äldsta får gå i hemliga gångar som de vuxna inte känner till. Slottsäventyren pågår under högsäsong.

Naturum Vänerskärgården – Victoriahuset
Naturum Vänerskärgården - Victoriahuset ligger vid Läckö slott, längst ut på Kållandsö, precis invid Vänerns strand. I och utanför huset möter du Vänerskärgården. Gå på upptäcktsfärd i utställningen. Lyssna till de djur och växter som bor i skärgården eller slå dig ned på bryggdäcket med en kikare.
Studera småkryp under lupp (eller varför inte din egen tumme?), möt en trollsländelarv öga mot öga eller rita av en nyckelpiga. I utställningen får du följa med prinsen och prinsessan på upptäcktsfärd.Tillsammans med en naturumguide kan familjen följa med på två småkrypssafari och en upplevelsevandring varje dag under sommaren.

Vänermuseet
På Vänermuseet i Lidköping finns akvarier och basutställningar. Här sker spännande möten mellan konst och vetenskap och mellan människans och naturens nutid och historia. Utställningar, föredrag och aktiviteter för barn och vuxna.
För alla barn (såväl små som stora!) finns en alldeles egen avdelning i Landgången, där det är fullt av spännande experiment och överraskningsmoment på sjö- och båttema. Akvariedelen har byggts om och utökats och det stora akvariet på ca 20 kubik är designat av Mikael Odell, som bl a står bakom akvarierna på Universeum i Göteborg.


I PAKETET INGÅR:
• En övernattning i dubbelrum inkl. frukost
• 2-rätters middag på restaurang
• Inträde till Läckö slott
• Inträde till Vänermuseet
• Shoppingerbjudande i Destination Läckö-Kinnekulle


Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

Integritetspolicy

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online