K

Paket


Giltig från mån 01 maj 2017 - lör 30 sep 2017
Läckö Slott är ett levande sagoslott med historiska praktsalar, sinnlig trädgård och naturskön omgivning. Slottet är öppet dagligen maj-september. Årets sommarutställning Tre kronor - Made in Finland pågår 10/6 - 27/8 dagligen 10-18. För alla barn finns spännande slottsäventyr och aktiviteter i Naturummet. På Vänermuseet finns akvarier, utställningar och aktiviteter för alla åldrar.

Giltig från fre 06 okt 2017
Välkommen på en unik yoga- och träningsweekend vid Läckö Slott 7-8 oktober. Det blir varierad träning med både yogapass och uteträning som passar för alla oavsett träningsvana, i kombination med god närproducerad mat och ett besök på Läckö Slott i mörker.

Giltig från lör 04 nov 2017 - sön 19 nov 2017
Nu är det din tur att uppleva löjromsfisket i Vänern.Följ en fiskares vardag i november och njut av en matresa för alla sinnen. Känn, kläm och smaka på Vänerns röda guld, välkommen på löjromsveckor i Spikens fiskehamn!

Giltig från lör 04 nov 2017 - sön 19 nov 2017
Passa på att få uppleva det fantastiska hantverket kring löjromsberedning i Spikens fiskehamn utanför Lidköping. Känn, kläm och smaka på Vänerns röda guld, välkommen på en dag i löjrommens tecken!

Giltig från mån 01 maj 2017 - sön 01 okt 2017
Välkommen att upptäcka Läckö-Kinnekulleområdet. Cykla, vandra eller ta dig runt med bil längs slingriga småvägar, smaka på det lokala köket och leta unika minnen i personliga butiker. Här kan du uppleva natur, kultur och historia i sköna omgivningar.

Kom och njut av en härlig helg med 2-rätters middag, shopping och övernattning på hotell eller vandrarhem i Lidköping. Här finns unika butiker med handplockat sortiment kombinerat med kedjebutikernas välkända utbud, dessutom är det stor torghandel varje lördag på Nya stadens torg. När du behöver en paus i ditt shoppande så finns det mysiga caféer i nästan varje kvarter som bjuder in till en stunds avkoppling.

Unna dig en helg av god mat och shopping i Lidköping. Bo bra på hotell och ägna dagen åt att strosa runt i Lidköpings alla mysiga butiker och stanna till för en god fika vid något trevlig café. Avsluta dagen med att avnjuta en tre-rätters middagsmeny på någon av våra utvalda resturanger.

Giltig från mån 01 maj 2017 - tis 31 okt 2017
Upplev Destination Läckö-Kinnekulle på cykel! Ett av de absolut trivsammaste sätten att ta sig runt på i vårt område är att göra det på cykel. Här finns vägar, leder och upplevelser för alla sorters cyklister. Upptäck dina egna smultronställen, caféer och gårdsbutiker längs med vägen.

Giltig från tor 25 maj 2017
Upptäck den underbara skärgården runt Kållandsö i Vänern på egen hand i en kajak. Du kommer att få uppleva en mångskiftande natur och ett rikt kulturlandskap. Vid Spikens fiskehamn stannar du till för en paus och en god lunch på en av restaurangerna innan det är dags att fortsätta kajakäventyret.

Giltig från mån 01 maj 2017 - sön 01 okt 2017
Välkommen att smaka på Destination Läckö-Kinnekulle!Missa inte bordets njutningar när du besöker Läckö-Kinnekullområdet. Här bjuds det på himmelska smaker och jordnära matupplevelser på restauranger, kaféer och gårdsbutiker med närodlade råvaror i centrum.

Upptäck det unika landskapet! Ett av de bästa sätten att uppleva Läckö-Kinnekullebygden är att vandra på någon av de vackra vandringslederna i området. Flera leder är nya, så även om du varit här tidigare så finns det mer att upptäcka. Välj att vandra några timmar – eller i flera dagar.

Vill du utmana dig själv på mountainbike i tuff terräng eller träna landsvägscykling på omväxlande och vackra vägar så finns här paketet för dig. På det blommande berget Kinnekulle finns det markerade mountainbikeleder och gott om mindre trafikerade vägar där du kan cykla i en omgivning och i ett tempo som passar dig.

Giltig från mån 01 maj 2017
När du besöker Kinnekulle behöver du inte färdas långa sträckor mellan de olika sevärdheterna. Här hittar du utsiktstorn, medeltida kyrkor, hällristningar, kalkbrott, hantverkscentrum, vandringsleder, naturreservat, go-kartbana, vackra gårdar, badplatser och mycket mer. Välkommen till Kinnekulle!

Upplev ett riktigt trollingfiskeäventyr på innanhavet Vänern med en professionell fiskeguide! Ni samlas på Kållandsö vid Spikens fiskehamn som har ypperligt läge att nå fina fiskeplatser oavsett säsong eller väder. Här väntar Ove Johansson med sin fullt utrustade trollingbåt där ni får en genomgång av både fiskemetod, säkerhet och fiskeutrustning. När fisket är över väntar en två-rätters middag och en god natts sömn på boende i Lidköping eller på Kållandsö.

Giltig från mån 01 maj 2017 - sön 01 okt 2017
Välkommen att golfa naturnära i Destination Läckö-Kinnekulle! Välj att spela på någon/några av våra spännande, omväxlande och natursköna golfbanor, Lundsbrunns Golfbana, Lidköpings Golfbana eller Läckö Golfbana.Du bor på hotell eller vandrarhem och äter middag på kvällen på en av våra utvalda resturanger.

Giltig från lör 03 sep 2016
Porslinsstaden Lidköping är känt för sina välrenommerade caféer. Njut av den berömda Läckökringlan hos Rådhuskonditoriet, Rörstrandskaka på modernt Rörstrandsporslin hos Rörstrands Museum och dröm- eller rulltårta på antikt Rörstrandsporslin hos Emeli´s. En guidad visning hos Rörstrand Museum tar dig från vardagsporslin till praktpjäser. Och om du vill, kan du prova på att dreja.

Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online