K

Paketupplevelser i Destination Läckö-Kinnekulle


Giltig från lör 14 jul 2018
Sommaren 2018 spelas ”Vampyren” av Marschner. Premiär 15 juli, spelas sedan tis-ons, fre-lör tom 4/8. ”Vampyren” är en romantisk opera från 1828 som bjuder på suggestiva körer, drabbande rollporträtt och en kusligt spännande historia.

Giltig från sön 15 jul 2018
Sommaren 2018 spelas ”Vampyren” av Marschner. Premiär 15 juli, spelas sedan tis-ons, fre-lör tom 4/8. ”Vampyren” är en romantisk opera från 1828 som bjuder på suggestiva körer, drabbande rollporträtt och en kusligt spännande historia.

Giltig från fre 30 mar 2018 - sön 30 sep 2018
Upptäck det sagolika Läckö Slott! Njut av slottsträdgården, följ med på en guidad tur i slottet och ta del av sommarutställningen. Besök Läckö Slott och upptäck allt vad slottet har att erbjuda. I Läcköpaketet ingår boende inkl. frukost, god mat på restaurang och inträde till Läckö Slott och Vänermuseet. Här finns något för alla åldrar att uppleva!

Giltig från fre 04 maj 2018 - mån 07 maj 2018
Första helgen i maj är evenemanget Vårrundan på Kinnekulle ett lika säkert vårtecken som de första blåsipporna och de blommande körsbärsträden. Här får du uppleva den unika naturen i kombination med nära hundra kreativt skapande konst- och hantverksutställare runt om på Kinnekulle.

Ta en paus i vardagen och njut av en weekend i Lidköping med god mat och shopping. Här finns unika butiker med handplockat sortiment och varje lördag fylls det stora Nya Stadens Torg med torghandlare och besökare.

Unna dig en härlig helg med god mat och dryck, skön avkoppling på ett mysigt hotell och kanske lite shopping i Lidköping.

Upptäck det unika landskapet! Ett av de bästa sätten att uppleva Läckö-Kinnekullebygden är att vandra på någon av de vackra vandringslederna i området. Flera leder är nya, så även om du varit här tidigare så finns det mer att upptäcka. Välj att vandra några timmar – eller i flera dagar.

Vill du utmana dig själv på mountainbike i tuff terräng eller träna landsvägscykling på omväxlande och vackra vägar så finns här paketet för dig. På det blommande berget Kinnekulle finns det markerade mountainbikeleder och gott om mindre trafikerade vägar där du kan cykla i en omgivning och i ett tempo som passar dig.

Upplev ett riktigt trollingfiskeäventyr på innanhavet Vänern med en professionell fiskeguide! Ni samlas på Kållandsö vid Spikens fiskehamn utanför Lidköping som har ypperligt läge att nå fina fiskeplatser oavsett säsong eller väder. Här väntar Ove Johansson med sin fullt utrustade trollingbåt där ni får en genomgång av både fiskemetod, säkerhet och fiskeutrustning.

Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online