K

Paketupplevelser i Destination Läckö-Kinnekulle


Giltig från fre 10 jul 2020
Sommaren 2020 sätts TINTOMARA upp på Läckö Slotts öppna borggård, platsen med helt makalös akustik! Operafesten har premiär lördag 11 juli och spelas därefter tisdagar & onsdagar samt fredagar & lördagar t.o.m. lördag 1 augusti.

Giltig från lör 11 jul 2020
Sommaren 2020 sätts TINTOMARA upp på Läckö Slotts öppna borggård, platsen med helt makalös akustik! Operafesten har premiär lördag 11 juli och spelas därefter tisdagar & onsdagar samt fredagar & lördagar t.o.m. lördag 1 augusti.

Giltig från ons 01 apr 2020 - lör 31 okt 2020
Upptäck det sagolika Läckö Slott! Njut av slottsträdgården, följ med på en guidad tur i slottet och ta del av sommarutställningen. Besök Läckö Slott och upptäck allt vad slottet har att erbjuda. I Läcköpaketet ingår boende inkl. frukost, god mat på restaurang och inträde till Läckö Slott och Vänermuseet. Här finns något för alla åldrar att uppleva!

Upptäck det unika landskapet! Ett av de bästa sätten att uppleva Läckö-Kinnekullebygden är att vandra på någon av de vackra vandringslederna i området. Flera leder är nya, så även om du varit här tidigare så finns det mer att upptäcka. Välj att vandra några timmar – eller i flera dagar.

Giltig från fre 06 nov 2020 - sön 22 nov 2020
Följ med på ett matäventyr för alla sinnen! I november är det löjromsfiske i Vänern och nu har du möjlighet att få uppleva det unika fisket på nära håll och både känna, klämma och smaka på Vänerns röda guld.

Giltig från fre 06 nov 2020 - sön 22 nov 2020
Passa på att få uppleva det fantastiska hantverket kring löjromsberedning i Spikens fiskehamn utanför Lidköping. Känn, kläm och smaka på Vänerns röda guld, välkommen på en dag i löjrommens tecken!

Unna dig en härlig helg med god mat och dryck, skön avkoppling på ett mysigt hotell och kanske lite shopping i Lidköping.

Giltig från fre 17 apr 2020
På pigga och glada islandshästar får du uppleva vacker natur intill Vänern tillsammans med instruktören Helena som driver Hansagårdens islandshästar strax utanför Lidköping.

Ta en paus i vardagen och njut av en weekend i Lidköping med god mat och shopping. Här finns unika butiker med handplockat sortiment och varje lördag fylls det stora Nya Stadens Torg med torghandlare och besökare.

Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

Integritetspolicy

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online
  • Build: 2020-02-14 10:24:54, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7417.cbischannel-20341.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: List, Action: index