K

Paket


Kom och njut av en härlig helg med 2-rätters middag, shopping och övernattning på hotell eller vandrarhem i Lidköping. Här finns unika butiker med handplockat sortiment kombinerat med kedjebutikernas välkända utbud, dessutom är det stor torghandel varje lördag på Nya stadens torg. När du behöver en paus i ditt shoppande så finns det mysiga caféer i nästan varje kvarter som bjuder in till en stunds avkoppling.

Unna dig en helg av god mat och shopping i Lidköping. Bo bra på hotell och ägna dagen åt att strosa runt i Lidköpings alla mysiga butiker och stanna till för en god fika vid något trevlig café. Avsluta dagen med att avnjuta en tre-rätters middagsmeny på någon av våra utvalda resturanger.

Upptäck det unika landskapet! Ett av de bästa sätten att uppleva Läckö-Kinnekullebygden är att vandra på någon av de vackra vandringslederna i området. Flera leder är nya, så även om du varit här tidigare så finns det mer att upptäcka. Välj att vandra några timmar – eller i flera dagar.

Vill du utmana dig själv på mountainbike i tuff terräng eller träna landsvägscykling på omväxlande och vackra vägar så finns här paketet för dig. På det blommande berget Kinnekulle finns det markerade mountainbikeleder och gott om mindre trafikerade vägar där du kan cykla i en omgivning och i ett tempo som passar dig.

Upplev ett riktigt trollingfiskeäventyr på innanhavet Vänern med en professionell fiskeguide! Ni samlas på Kållandsö vid Spikens fiskehamn som har ypperligt läge att nå fina fiskeplatser oavsett säsong eller väder. Här väntar Ove Johansson med sin fullt utrustade trollingbåt där ni får en genomgång av både fiskemetod, säkerhet och fiskeutrustning. När fisket är över väntar en två-rätters middag och en god natts sömn på boende i Lidköping eller på Kållandsö.

Giltig från lör 03 sep 2016
Porslinsstaden Lidköping är känt för sina välrenommerade caféer. Njut av den berömda Läckökringlan hos Rådhuskonditoriet, Rörstrandskaka på modernt Rörstrandsporslin hos Rörstrands Museum och dröm- eller rulltårta på antikt Rörstrandsporslin hos Emeli´s. En guidad visning hos Rörstrand Museum tar dig från vardagsporslin till praktpjäser. Och om du vill, kan du prova på att dreja.

Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online