K

Paketupplevelser i Destination Läckö-Kinnekulle


Giltig från fre 30 mar 2018 - mån 01 okt 2018
Upptäck det sagolika Läckö Slott! Njut av slottsträdgården, följ med på en guidad tur i slottet och ta del av sommarutställningen. Besök Läckö Slott och upptäck allt vad slottet har att erbjuda. I Läcköpaketet ingår boende inkl. frukost, god mat på restaurang och inträde till Läckö Slott och Vänermuseet. Här finns något för alla åldrar att uppleva!

Giltig från tis 01 maj 2018 - sön 30 sep 2018
När du besöker Kinnekulle behöver du inte färdas långa sträckor mellan de olika sevärdheterna. Här hittar du utsiktstorn, trädgårdar, medeltida kyrkor, hällristningar, kalkbrott, hantverkscentrum, vandringsleder, naturreservat, go-kartbana, vackra gårdar, badplatser och mycket mer. Välkommen till Kinnekulle!

Ta en paus i vardagen och njut av en weekend i Lidköping med god mat och shopping. Här finns unika butiker med handplockat sortiment och varje lördag fylls det stora Nya Stadens Torg med torghandlare och besökare.

Unna dig en härlig helg med god mat och dryck, skön avkoppling på ett mysigt hotell och kanske lite shopping i Lidköping.

Giltig från tis 01 maj 2018 - mån 01 okt 2018
Välkommen att upptäcka Läckö-Kinnekulleområdet. Cykla, vandra eller ta dig runt med bil längs slingriga småvägar, smaka på det lokala köket och leta unika minnen i personliga butiker. Här kan du uppleva natur, kultur och historia i sköna omgivningar.

Giltig från tis 01 maj 2018 - mån 01 okt 2018
Välkommen att smaka på Destination Läckö-Kinnekulle!Missa inte bordets njutningar när du besöker Läckö-Kinnekullområdet. Här bjuds det på himmelska smaker och jordnära matupplevelser på restauranger, kaféer och gårdsbutiker med närodlade råvaror i centrum.

Giltig från ons 01 aug 2018 - mån 20 aug 2018
Välkommen till årets skrattfest på Närebo! Esplanadteatern i Lidköping spelar Kvinnofarmen av Carin Mannheimer sommaren 2018 på Närebo. Premiären är 1 augusti, sedan spelas föreställningen fram tom 19 augusti.

Giltig från lör 16 jun 2018
Upptäck den underbara skärgården runt Kållandsö i Vänern på egen hand i en kajak. Du kommer att få uppleva en mångskiftande natur och ett rikt kulturlandskap. Vid Spikens fiskehamn stannar du till för en paus och en god lunch hos Spikudden innan det är dags att fortsätta kajakäventyret.

Upptäck det unika landskapet! Ett av de bästa sätten att uppleva Läckö-Kinnekullebygden är att vandra på någon av de vackra vandringslederna i området. Flera leder är nya, så även om du varit här tidigare så finns det mer att upptäcka. Välj att vandra några timmar – eller i flera dagar.

Giltig från tis 01 maj 2018 - ons 31 okt 2018
Upplev Destination Läckö-Kinnekulle på cykel! Ett av de absolut trivsammaste sätten att ta sig runt på i vårt område är att göra det på cykel. Här finns vägar, leder och upplevelser för alla sorters cyklister. Upptäck dina egna smultronställen, caféer och gårdsbutiker längs med vägen.

Vill du utmana dig själv på mountainbike i tuff terräng eller träna landsvägscykling på omväxlande och vackra vägar så finns här paketet för dig. På det blommande berget Kinnekulle finns det markerade mountainbikeleder och gott om mindre trafikerade vägar där du kan cykla i en omgivning och i ett tempo som passar dig.

Giltig från fre 02 nov 2018 - sön 18 nov 2018
Nu är det din tur att uppleva löjromsfisket i Vänern.Följ en fiskares vardag i november och njut av en matresa för alla sinnen. Känn, kläm och smaka på Vänerns röda guld, välkommen på löjromsveckor i Spikens fiskehamn!

Giltig från lör 03 nov 2018 - sön 18 nov 2018
Passa på att få uppleva det fantastiska hantverket kring löjromsberedning i Spikens fiskehamn utanför Lidköping. Känn, kläm och smaka på Vänerns röda guld, välkommen på en dag i löjrommens tecken!

Giltig från mån 01 jan 2018
Porslinsstaden Lidköping är en stad med en stark fikakultur och många caféer. Detta paket ger dig ett gyllene tillfälle att smaka på allt som stadens caféer kan erbjuda.

Upplev ett riktigt trollingfiskeäventyr på innanhavet Vänern med en professionell fiskeguide! Ni samlas på Kållandsö vid Spikens fiskehamn utanför Lidköping som har ypperligt läge att nå fina fiskeplatser oavsett säsong eller väder. Här väntar Ove Johansson med sin fullt utrustade trollingbåt där ni får en genomgång av både fiskemetod, säkerhet och fiskeutrustning.

Kundservice

Destination Läckö-Kinnekulle AB
0510-200 20

info@lackokinnekulle.se

Bokningsvillkor

Integritetspolicy

För öppettider se här


OBS! Boka gärna via en dator då det ibland blir problem med betalning om man bokar via en padda eller en mobil.

Boka med oss

  • Götene och Lidköpings officiella onlinebokning
  • Inga bokningsavgifter online